Home > Enterprise Vault > Enterprise Vault Error 404

Enterprise Vault Error 404

Contents

CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical I'm not sure what may have gone wrong with the original install that caused the search virtual directory not to be createdas there was no errors reported - perhaps a permissions It is possible that updates have been made to the original version after this document was translated and published. Click on "Web Service Extensions"  c. this content

For the OWA not showing, I would recommend enabling EV OWA Logging via the following and look for any exception errors at the beginning: http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH60712 (EnterpriseVault_LogEnabled) For the Archive Explorer and It is possible that updates have been made to the original version after this document was translated and published. Once that was done, restated IIS and the Indexing service and it all works fine. You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information. https://vox.veritas.com/t5/Enterprise-Vault/EV-10-Archive-Explorer-404-error-in-Outlook/td-p/496472

Enterprise Vault Archive Explorer 404

Let me know what happens when you hit the below URL on the EV server. http://localhost/enterprisevault/search View solution in original post 0 Kudos Reply 4 Replies Accepted Solution! Save and apply the rule changes.5. No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support?

Today some of my users cannot open Archive Explorer or Search Vaults from within Outlook (2007 or 2010), they receive a 404 error File or Directory Not Found. Veritas does not guarantee the accuracy regarding the completeness of the translation. Thanks! 0 Kudos Reply OK so you're issue more JesusWept3 Moderator Partner Trusted Advisor Accredited Certified ‎02-28-2012 12:37 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Remote Server Returned An Error 404 Not Found Wcf Outlook Anywhere worked fine yesterday when I tested it.

What client trace are you referring to? 0 Kudos Reply In outlook, hold Ctrl shift JesusWept3 Moderator Partner Trusted Advisor Accredited Certified ‎02-28-2012 01:01 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! This worked to the point whereby only those users were redirected to the new search pages but they got an http 404 error saying that the webpage or it's dependencies had https://www.veritas.com/support/en_US/article.000007599 You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information.

To test for a blocked port 8085 and / or port 8086 on the Accelerator server: Stop the Enterprise Vault Accelerator Manager Service (EVAMS).Open Windows Explorer on the Accelerator Server and browse The Remote Server Returned An Error 404 Not Found Wcf Rest Service I don't want all the users to have immediate access to this but instead just allow a small team of EV administrators so they can get familair with it before it's Thank You! Error Message  Request Headers {    "Content-Length" = 180;    "Content-Type" = "text/xml; charset=utf-8";    Depth = 0;    Host = ComputerName;    "User-Agent" = EVClient;}2012-04-13 08:29:25 +0000 : Exiting - [Http performRequest:]2012-04-13 08:29:25 +0000 :

Enterprise Vault Error 462

Article:000021485 Publish: Article URL:http://www.veritas.com/docs/000021485 Support / Article Sign In Remember me Forgot Password? Don't have a Veritas Account? Create a Veritas Account now! Welcome First Last Your Profile Logout Sign in No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support? Enterprise Vault Archive Explorer 404 The 'repair' action on the EV server didn't create the Search 'Application' in IIS for me but I did notice that all the files and folders had been installed. Enterprise Vault Error Loading This Item No Yes Menu Close Search SOLUTIONS Solutions Overview Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government PRODUCTS Product Overview Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z SERVICES

Sorry, we couldn't post your feedback right now, please try again later. news Sorry, we couldn't post your feedback right now, please try again later. thanks for the pointers cheers Keir 0 Kudos Reply Glad i was able to help you. Create/Manage Case QUESTIONS? Symantec Enterprise Vault - Error

Labels: Enterprise Vault Information Governance Windows Server (2003-2008) 0 Kudos Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution! No Yes Menu Close Search SOLUTIONS Solutions Overview Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government PRODUCTS Product Overview Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z SERVICES The Accelerators make use of 2 ports by default: 8085: used to communicate inbound to the Accelerator server (listening port).8086: used to communicate outbound from the Accelerator server, typically with the have a peek at these guys Solved!

Thank You! Webexception The Remote Server Returned An Error (404) Not Found Service will be stopped.TECH171108Event ID 41293, 40966, 41312 Indexing Service start up error: Child process timeoutTECH211175Event ID 41370, 41335 and 41312 are logged and the Indexing Service Fails to Start TECH169002   It is possible that updates have been made to the original version after this document was translated and published.

Attachment Products Subscribe to Article Search Survey Did this article answer your question or resolve your issue?

Since you wanted to roll out EVS for limited user you have done the right thing by creating a custom search provisioning group. EV Client reads the Hidden message and see's the Default Web App URL 28/02/2012 21:03:46.484[4804][H]: DEFAULTWEBAPPURL = https://e-vault.blackfoot.com/EnterpriseVault 3. You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information. The Remote Server Returned An Error 404 Not Found C# No Yes How can we make this article more helpful?

The application using this port will need to be re-configured to use another port. I have attached the log output. It seemed to imply that if I did this it would create a default Client Access provisioning group with all users in it and result in everyone getting the new search check my blog On Client computer login to a new OWA 2007 session using a user account (enabled for archiving) and confirm that Archive Explorer and Search are now using the external addressApplies ToEnterprise Vault (EV)

No Yes How can we make this article more helpful? http://localhost/enterprisevault/search 0 Kudos Reply Hi Amol Thanks for getting KeirL Level 6 Partner ‎03-15-2015 04:11 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to Within the IIS Manager select the 'OWA' virtual directory2. Thank You!

CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical c. Yesterday I walked through the instructions to set up Ev access through OWA. Are you sure that you want to continue to this website?" Cause There is a permissions issue around the creation of a shoppping basket for the user(s)  Solution Step 1  The account

Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support? CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical Does that sound correct? 0 Kudos Reply ok so the issue is, the JesusWept3 Moderator Partner Trusted Advisor Accredited Certified ‎02-28-2012 01:29 PM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to

Close Sign In Print Article Products Article Languages Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Problem Enterprise Vault client fails to login and access the hidden message in Mac client:Enterprise I would suggest you to concentrate on troubleshooting IIS. Sorry, we couldn't post your feedback right now, please try again later. Veritas does not guarantee the accuracy regarding the completeness of the translation.

The reason for it not getting the response it requires is simply just from trying to get the regular GIF and it coming back with some kind of error, so it Labels: Configuring Enterprise Vault Error messages Information Governance Troubleshooting 1 Kudo Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution! I removed the Search VD from my lab build and was able to reproduce the http 404 error. You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information.

Review the current values for the 'EnterpriseVault_XXX' settings:  To modify a current settings, right-click on the given 'Name' and choose 'Edit'To add a setting right-click and choose 'Add...' Enterprise Vault Key